Hopp til innholdet
Hjem » Bokprat: Stein Torleif Bjella

Bokprat: Stein Torleif Bjella

  Opplev den folkekjære artisten Stein Torleif Bjella som forfatter på Drammensbiblioteket.

  I 2017 debuterte Bjella som forfatter med den gode diktsamlinga «Jordsjukantologien». Høsten 2021 kom «Fiskehuset», hans første roman. «Fiskehuset» handlar om raklespel og svogerfiske, draumar, løbbel, sanningsord og uregulerte fjellvatn, naturen som dundrar fram og Den Store Endringa i livet til Jon Aslesson Aal.»

  – Ska du bi ein god fiskar, må du tenkji som ein fisk

  «Stein Torleif Bjella er vår tids Prøysen!» skrev Aftenpostens anmelder om musikkteateret «Kan nokon gripe inn», der Bjella skrev låtene til forestillingen.

  Stein Torleif Bjellas roman Fiskehuset ble solgt til Danmark og Nederland kort tid etter lanseringen i oktober i fjor. Nå er rettighetene også solgt til det velrenommerte forlaget btb/Random House i Tyskland. Fiskehuset var en av høstens mest solgte norske romaner. Boken er trykket i fire opplag. Samlet opplag er på så langt 16 000 eksemplarer.

  Som soloartist debuterte Stein Torleif Bjella med «Heidersmenn» i 2009. Siden har samtlige platealbum vært helt i toppsiktet av norsk rock. Han har mottatt Spellemann, Prøysenprisen, Edvardprisen og Bendiksenprisen for låtene sine.

  Begrenset kapasitet – Gratis inngang (maks to gratisbilletter per person)

  HVOR: Drammensbiblioteket
  NÅR: 25. mars kl 18.00
  HENT UT DIN GRATISBILLETT HER

  https://tikkio.com/tickets/27604-stein-torleif-bjella-fiskehuset-drammensbiblioteket