Hopp til innholdet
Hjem » Konsert: Susanna synger Gunvor Hofmo

Konsert: Susanna synger Gunvor Hofmo

  Susanna synger Gunvor Hofmo: I nærmere 20 år har Susanna Wallumrød spilt konserter i inn- og utland, og så langt har det blitt femten albumutgivelser. Et av prosjektene hun har gjort, er «Jeg vil hjem til menneskene», der hun har tonesatt tekster av en av våre fremste lyrikere, Gunvor Hofmo (1921–1995). Albumet har blitt omtalt som «en voldsom, nydelig og vond plate som også bør gi Hofmos diktning en fortjent renessanse».

  I 2021 ville Gunvor Hofmo fylt 100 år, og den eksistensielle ensomheten hun satte ord på treffer stadig nye generasjoner. I anledning jubileet, ga Susanna i vinter ut demoene fra albumet som kom for ti år siden. 26. mars kommer hun til Drammen litteraturfestival.

  Susanna fremfører sangene laget av Gunvor Hofmos dikt helt solo, med piano og vokal. Opplev Susanna synger Gunvor Hofmo i unike Strømsø kirke.

  Arrangementet er en del av Drammen Litteraturfestival 2022.

  OBS! Forhåndssalg av billletter via nyhetsbrev søndag 30. januar kl 10. Meld deg på nyhetsbrevet her.

  Hvor: Strømsø kirke
  Når: 26. mars kl 19.30 (konsertstart)
  Billetter kjøper du her! (fra mandag 31. januar kl 10)