Hopp til innholdet
Hjem » Familieforestilling: To menn og en tavle

Familieforestilling: To menn og en tavle

  «To menn og en tavle» er en morsom tegneforestilling for barn der illustratørene og tvillingbrødrene Svein og Egil Nyhus tegner og forteller for og sammen med publikum.

  Brødrene lærer bort noen forfattertriks også, og de som har en god idé, kan være med på å bestemme hvordan historien skal se ut. Svein og Egil Nyhus er tvillinger og tegnere. De er født i Tønsberg i 1962.

  Svein skriver og illustrerer barnebøker, både egne bøker og bildebøker sammen med forfatteren Gro Dahle, som han er gift med. Egil er avistegner og illustratør. Han tegner politiske karikaturtegninger, Kaptein Sabeltann og mye annet. Svein og Egil har fått flere utmerkelser for bildene og bøkene.

  I 2014 fikk brødrene Teskjekjerringprisen for samarbeidet om barneforestillingene.

  Hvor: Drammensbiblioteket
  Når: 26. mars kl 13.00
  Billett: gratis inngang